Marble is the new black

Da, chiar așa marble is the new black, iar acest concept o dovedește foarte ușor. Amenajarea acestui apartament de două camere pentru un cuplu tânăr este în stadiul de implementare, dar vă putem spune că și-au dorit un design care să combine accente de industrial și glam, datorită marmurii care va fi vedeta acestui proiect.

Pentru concept am ales combinațiile de riflaje, marmură, accente industriale și accente de albastru (canapeaua din living, patul din dormitorul patrimonial și bancheta măsuței de machiaj).

Livingul sau zona de zi în care avem canapeaua albastră, dar și zona de dining includ aceste riflaje care creează iluzia unui cuib având o separare între zone. Am luat decizia să creăm un design special cu un corp de iluminat aplicat pe o lustră de marmură, tăiată într-o formă circulară. Pentru eficientizarea spațiului și a circulației, am optat pentru o usa culisantă, pentru care am găsit soluția tehnică prin crearea unui fel de buzunar în interiorul căruia să culiseze ușa, reușind să păstrăm astfel peretele liber pentru zona de depozitare. Mobila este o combinație de lemn cu gri, iar comoda pe care este poziționat televizorul are picioare metalice în stil contemporan. Am completat amenajarea livingului cu o planta mare pentru un efect de prospețime, dar și un sentiment de acasă.

Trecem către partea de bucătărie unde ne întâlnim cu accente predominant glam. Regăsim blatul și contrablatul din marmură neagră, iar pe partea dreaptă avem și un loc special pentru luat masa. Totul este închis și ascuns, pentru a reda organizarea, iar mânerele Gola negre câștigă mai mult spațiu. Clienții și-au dorit să introducem în zona corpurilor suspendate și o zonă de sticlă cu bandă LED unde să poată scoate în evidență o serie de obiecte de veselă. În această parte găsim un mix între glam și industrial. De asemenea, tot în bucătărie, zona de mic dejun se închide într-un corp soldat cu mult loc de depozitare. 

De aici pășim spre baie. Nu uităm să menționăm că și ușa de bucătărie este culisantă, iar zona de bucătărie și elementele specifice se coordonează foarte bine cu cele incluse în baie cu temă industrială.  Pe jos avem marmură albă și corpurile de iluminat sunt în stil industrial.

Dormitorul cuplului s-a vrut a fi tapetat cu figuri geometrice. Acesta include un dressing cumva încorporat și care permite ideea de unitate prin riflajele montate pe uși. Tot în acest spațiu avem și zona de make-up cu oglinda care se continuă cu o comodă cu sertare.

Baia, așa cum menționăm este în unitate cu bucătăria. Putem observa aici un duș de sticlă complet închis de niște uși metalice. Obiectele sanitare, accesoriile, robinetul, para de duș sunt negre, iar oglinda este asimetrică, cu un aspect particular și bandă LED. Finisajele urmăresc linia deja construită cu imitații din lemn, marmură albă și neagră.

Proiectul putem spune că este o provocare datorită spațiului  pe care trebuie să-l creăm folosind elemente specifice, texturi, culori care să nu încarce. Folosindu-ne de accente de marmură, mici pete de culori și elemente din lemn am reușit să facem din acest concept o realitate a ceea ce dorește clientul.



Yes, that's how marble is the new black, and this concept proves it very easily. The arrangement of this two-room apartment for a young couple is in the implementation stage, but we can tell you that they wanted a design that combines industrial and glam accents, thanks to the marble that will be the star of this project.

For the concept we chose the combinations of reflections, marble, industrial accents and blue accents (the sofa in the living room, the bed in the heritage bedroom and the bench of the make-up table).

The living room or living area where we have the blue sofa, but also the dining area include these reflections that create the illusion of a nest with a separation between areas. We decided to create a special design with a light fixture applied on a marble chandelier, cut in a circular shape. To make the space and traffic more efficient, we opted for a sliding door, for which we found the technical solution by creating a kind of pocket inside which to slide the door, thus managing to keep the wall free for the storage area. The furniture is a combination of wood and gray, and the dresser on which the TV is placed has metal legs in a contemporary style. We completed the design of the living room with a large plant for a fresh effect, but also a feeling of home.

We move on to the kitchen where we meet with predominantly glam accents. We find the black marble countertop and countertop, and on the right side we also have a special place for dining. Everything is closed and hidden, to restore the organization, and the black Gola handles gain more space. The customers wanted to introduce in the area of ​​the suspended bodies an area of ​​glass with LED strips where they can highlight a series of crockery objects. In this part we find a mix between glam and industrial. Also in the kitchen, the breakfast area closes in a soldier's body with plenty of storage space.

From here we walk to the bathroom. Let's not forget to mention that the kitchen door is also sliding, and the kitchen area and the specific elements coordinate very well with those included in the bathroom with an industrial theme. On the floor we have white marble and the lighting fixtures are industrial style.

The couple's bedroom was intended to be wallpapered with geometric figures. It includes a dressing room somehow incorporated and which allows the idea of unity through the door-mounted rifles. Also in this space we have the make-up area with the mirror that continues with a chest of drawers.

The bathroom, as we mentioned, is in the unit with the kitchen. Here we can see a glass shower completely closed by some metal doors. The sanitary ware, the accessories, the faucet, the shower head are black, and the mirror is asymmetrical, with a particular look and LED strip. The finishes follow the line already built with imitations of wood, white and black marble.

We can say that the project is a challenge due to the space we have to create using specific elements, textures, colors in order to create more space. Using marble accents, small spots of color and wooden elements, we managed to make this concept a reality of what the client wants.

 
UTILIZAM COOKIE
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord