Design Interior Apartament din zona de nord a Bucurestiului

Zona de Nord a Bucureștiului este într-o continuă dezvoltare și mulți tineri preferă să fugă de aglomerația orașului în această zonă.

Proprietarii, un cuplu tânăr au ales acest apartament de două camere deoarece le-au plăcut mult suprafețele mari vitrate ce oferă lumină naturală, compartimentarea lui și poziția geografică. Au solicitat ajutorul nostru deoarece nu erau siguri de cum ar trebui să amenajeze spațiul.

Stilul amenajării este unul modern, în care predomină accentele de verde și modul de dispunere herringbone.Paleta de culori  împreună cu texturile finisajelor conturează o atmosferă nordică și simplistă.

Apartamentul este format dintr-un open space, un dormitor, un hol și o baie.Open space-ul este divizat în trei zone conform nevoilor clienților.

Bucătăria albă ce este delimitată de camera de zi printr-un bar. În centrul atenției este faianța de un verde puternic, așezată tip herringbone. Constratul nu foarte puternic între blatul de marmură și faianța verde animă zona de gătit. Electrocasnicele și chiuveta sunt negre pentru a fi în contrast cu mobilierul alb executat pe comandă.

Zona centrală este caracterizată de textura lemnului ales. Lemnul este un material natural, nobil pe care noi, designerii, îl recomandăm pentru fiecare proiect de amenajare. Proprietățiile și diferitele texturi oferă o gămă largă de produse. Pentru acest apartament am ales un parchet triplustratificat de stejar natur care a fost folosit  ca pardoseală pentru toată casa, pentru ascunderea unui stâlp și placarea frontului barului pentru a oferi o unitate în zona aceasta. Locul de luat masa este mică și practică ce vine în continuarea zonei centrale.

Dormitorul este accentuat de tapetul din spatele patului ce nu are tăblie pentru a nu distrage atenția de la elementul principal. Corpurile de iluminat moderne cu finisaj de cupru completează armonios acestă imagine de ansamblu. Oglinda de pe dulapul de haine oferă o iluzie optică de mărire a dormitorului.

Baia este un spectacol de verde. Clienții au dorit placarea doar a zonelor ce întră în contact direct cu apa, în rest au dorit pereți simpli albi. Mobilierul din zona lavoarului este alb deoarece s-a dorit scoaterea în evidența a sanitarelor și lavoarului cu finisaj atipic.

Încălzirea prin pardoseală este un avantaj pentru acest apartament de dimensiuni medii deoarece ne-a permis poziționarea mobilierului fără nicio restricție.

UTILIZAM COOKIE
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord